skip to the main content area of this page

Despre noi


Profil

e-solutions este o compania tânăra si dinamica, înfiinţata in 2005, cu clienti in Romania cat si in Europa (preponderent Germania). e-solutions este o companie de dezvoltare software, oferind o gama larga de solutii si servicii IT. Formata de o echipa de tineri profesionişti cu o experienţa de peste 10 ani in domeniul IT, dorinţa noastră este de a inova soluţiile IT utilizând cele mai noi si performante tehnologii.

e-solutions este recunoscuta de clientii si partenerii sai pentru profesionalism, expertiza in afaceri si capacitatea de a transforma solutii IT si tehnologii in solutii cu valoare adaugata. Experienta de business, calificarile si certificarile membrilor echipei e-solutions ofera suportul pentru servicii de calitate la cel mai inalt nivel de profesionalism. Provocarea noastra este sa raspundem nevoilor cat mai variate ale clientilor in domeniul afacerilor.

Oamenii nostri reprezinta valorile companiei in toate serviciile si produsele pe care le oferim, dezvoltam, implementam. Aceste valori sunt orientarea catre client, incredere si curaj, spirit de echipa, respect, integritate si profesionalism si responsabilitate sociala. Din 2005 si pana astazi, la e-solutions am reusit sa construim in primul rand o echipa capabila sa faca fata cu succes intr-o industrie - cea de software - tot mai dinamica, mai exigenta si aflata in continua dezvoltare, concurentei acerbe si cerintelor tot mai complexe din partea clientilor. Aceste lucruri nu fac decat sa ne motiveze si sa ne determine sa intram intr-o competitie permanenta cu noi insine, sa ne impunem noi limite de performanta.


Succesul nostru - factorul uman si inovatia

Credem ca puterea inovatiei si nu ca noua tehnologie are valoare in sine. Dar, credem ca noua tehnologie este un instrument fundamental pentru crearea de produse de valoare. Nu credem ca valoarea materiala a produselor este definitorie, chiar daca importanta ei nu poate fi neglijata. Credem foarte tare in "valoarea adaugata", in ceea ce, la randul sau, poate genera "plus de valoare". Credem cu convingere in ceea ce construim, si avem convingerea ca produsele noastre pot contribui la cresterea randamentului, a gradului de eficienta a activitatii celor care le folosesc.

Asadar, fundamental in ceea ce facem este factorul uman. Tot ceea ce construim porneste de la analizarea si intelegerea necesitatilor si se finalizeaza cu furnizarea de solutii software particularizate, dimensionate in functie de specificul si complexitatea activitatii utilizatorului final. Proiectarea fiecarei etape a acestui proces de catre echipa de dezvoltatori a e-solutions se face privind din perspectiva clientului. Astfel, rezultatul va asigura usurinta in utilizare, reducerea la maxim a timpului de raspuns si, implicit, optimizarea procesului decizional.

Ne place ceea ce facem (si o facem cu pasiune si entuziasm) ... ne plac provocarile care ies din "sabloane" si le acceptam fara nici o retinere. Suntem deschisi catre perspective si abordari noi, inovative, credem in confruntarile de idei, credem ca ele pot da nastere unor lucruri de valoare. Suntem constienti de potentialul individual si de personalitatea fiecaruia dintre oamenii nostri, stim ca nu se pot dezvolta decat intr-un mediu deschis, stimulativ, profesional. Stim ca impreuna suntem o echipa redutabila.


sus
Filozofia noastra

Filozofia de afaceri a e-solutions se bazează pe relaţiile pe termen lung cu clienţii noştri. Echipa noastră este orientata pe crearea de valoare pentru clienţi si pentru parteneri, specialiştii noştri acţionând nu doar ca dezvoltători de software, dar si ca si consultanţi de specialitate.

Misiunea noastră nu se termina odată cu realizarea proiectului contractat, ci doar in momentul in care proiectul respectiv isi arata roadele pentru clientul nostru.