skip to the main content area of this page
E-SOLUTIONS - Solutiile si serviciile noastre

Solutiile si serviciile noastre


Serviciile noastre principale cuprind consultanta IT, conceperea si dezvoltarea de software, precum si servicii de outsourcing si managementul proiectelor IT. Vasta noastra experienta IT impreuna cu pasiunea noastra pentru cele perfomante si inovative technologii ne-au ajutat ca solutiile noastre IT individuale sa fie dezvoltate mai rapid decat orice alte produse standard prezentate pe piata.

 
 
Software design si development Software design si development
Serviciile de dezvoltare de software la cerere oferite de e-solutions va ofera comfortul adaptarii tehnologiei la interesele si obiectivele afacerii Dumneavoastra. Intelegand nevoile Dumneavoastra, cream software care se imbina perfect cu nuantele cerintelor, dorintelor, aspiratiilor, modului de a gandi si preferintelor tehnologice pe care le aveti. Personalul nostru specializat si competent formeaza o echipa de incredere cu care veti descoperi cat de usor puteti lucra.
mai multe detalii
Software consulting services Consultanta
Avand o bogata experienta, e-solutions va ofera servicii complete de consultanta IT: va ajutam la stabilirea obiectivelor proiectelor, va oferim cele mai bune solutii de realizare a cerintelor, va sprijinim in realizarea solutiei ideale pentru Dumneavoastra – toate serviciile la cele mai inalte standarde calitative, conform dorintelor Dumneavoastra.
mai multe detalii
Servicii outsourcing - Why should you choose Romania? 1. Technical skills and education 2. Cultural proximity 3. Software business expansion and government support 4. Geographical proximity 5. Low prices, high quality Outsourcing
e-solutions asigura toate operatiunile de care aveti nevoie in materie de: outsourcing nearshore/offshore, consultanta de business si implementari software / hardware, management de proiecte, mentenanta software / hardware, service, instalare si administrare retele LAN si VPN. Prin serviciile noastre de relocare, asiguram tot ce inseamna expertiza si management de proiect, cat si viteza de implementare si dezvoltare a solutiilor IT, calitatea serviciilor, neocupandu-va resursele, astfel incat dumneavoastra sa va concentrati asupra atingerii obiectivelor afacerii.
mai multe detalii
Managementul proiectelor si proceselor Process si Project Management
Managementul proiectelor IT desfăşurate în cadrul companiilor este esenţial pentru succesul aplicaţiilor realizate. E necesară stabilirea unei metodologii care să permită realizarea de aplicaţii pentru managementul portofoliilor proiectelor IT şi care să ţină cont de necesităţile actuale ale managerilor şi de modul în care se desfăşoară derularea proiectelor. Indiferent de metodologia abordata - Microsoft Solution Framework, Microsoft Operations Framework, PMI, Agile, Waterfall, sau RUP, e-solutions furnizeaza tehnici de management al proiectelor si proceslor in domeniul software, metode si instrumente care directioneaza proiectele Dumneavoastra catre un final incununat de succes, si afacerea Dumneavoastra catre noi orizonturi.
mai multe detalii
Technologii Technologii
e-solutions pune accent pe utilizarea celor mai noi, inovative, performante tehnologii, ducând o munca de promovare a celor mai bune si adecvate soluţii.
mai multe detalii
Hardware Hardware
În era high-tech totul se schimba cu o viteza surprinzatoare. Odata cu evoluţia LAN (Local Area Network) către WAN (Wide Area Network) şi conectarea la Internet, a apărut necesitatea optimizării reţelelor şi a infrastructurii hardware. Factori precum viteza, redundanţa, protecţia împotriva accesului din exterior, EDI, conectarea unor arhitecturi eterogene de reţea, scalabilitate, backup, virtualizare, managementul desktopurilor si a aparaturii mobile precum şi alţi câţiva factori asigură performanţele arhitecturii hardware şi de reţea conform cerinţelor specifice ale clienţilor. Firma noastra lucreaza cu tehnologii oferite de Intel, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Sun/Oracle, IBM, CISCO, Microsoft Unified Communications Solutions, Alvarion, etc.
mai multe detalii
sus
Technologii si produse utilizate