skip to the main content area of this page
E-SOLUTIONS - Servicii de consultanta IT

Solutiile si serviciile noastre


Serviciile noastre principale cuprind consultanta IT, conceperea si dezvoltarea de software, precum si servicii de outsourcing si managementul proiectelor IT. Vasta noastra experienta IT impreuna cu pasiunea noastra pentru cele perfomante si inovative technologii ne-au ajutat ca solutiile noastre IT individuale sa fie dezvoltate mai rapid decat orice alte produse standard prezentate pe piata.

Consultanta


Servicii complete de consultanta IT Avand o bogata experienta, e-solutions va ofera servicii complete de consultanta IT: va ajutam la stabilirea obiectivelor proiectelor, va oferim cele mai bune solutii de realizare a cerintelor, va sprijinim in realizarea solutiei ideale pentru Dumneavoastra – toate serviciile la cele mai inalte standarde calitative, conform dorintelor Dumneavoastra.

Nici o alta industrie nu se subordoneaza schimbarilor asa cum o face industria IT. Schimbarea este factorul principal ce caracterizează organizatiile acestui mileniu, fie că ele activează într-un cadru economic, politic, social supus unor transformări profunde, fie că activează intr-un cadru asa-zis "stabil".

Schimbarea afectează profund toate componentele unei organizatii: procesele sale de afaceri, resursele umane, sistemul informational. Organizatiile care nu reusesc să se adapteze acestei dinamici riscă să devină necompetitive, să nu se integreze in procesul mondial de globalizare a structurilor.

Serviciile noastre de consultanta va pot ajuta la rapida integrare în compania dumneavoastra a noilor metode si modele tehnologice informationale, contribuind astfel la îmbunatatirea derularii proceselor de afaceri, la cresterea competitivitatii pe piata.

In mediile tehnologice si de afaceri moderne e-solutions ofera tehnologie de calitate drept suport pentru afacerea Dumneavoastra.

La e-solutions consultanta IT reprezinta efortul de integrare a unei echipe de profesionisti dedicati in organizatia clientilor nostri, avand ca unic scop indeplinirea obiectivelor tehnice si de afaceri ale acestora.

Expertiza in tehnologie, consultanta si conducerea de proiecte IT, prezenta noastra in sediile clientilor nostri, formarea unei echipe de profesionisti cu roluri si responsabilitati clare, adoptarea unui model mixt de dezvoltare si implementare de solutii (la sediul clientilor nostri sau la distanta) si responsabilitatea care ne caracterizeaza ofera flexibilitatea necesara oricarui proiect pe care il dezvoltam.

Putem aduce tehnologia direct la sediul Dumneavoastra prin crearea unui centru tehnologic mobil care sa va analizeze cerintele, sa va propuna solutii si sa livreze acele proiecte de care aveti nevoie.

sus
Technologii si produse utilizate