skip to the main content area of this page
E-SOLUTIONS - Servicii de outsourcing

Solutiile si serviciile noastre


Serviciile noastre principale cuprind consultanta IT, conceperea si dezvoltarea de software, precum si servicii de outsourcing si managementul proiectelor IT. Vasta noastra experienta IT impreuna cu pasiunea noastra pentru cele perfomante si inovative technologii ne-au ajutat ca solutiile noastre IT individuale sa fie dezvoltate mai rapid decat orice alte produse standard prezentate pe piata.

Outsourcing


Servicii outsourcing nearshore / offshore Datorita experientei, competentelor, flexibilitatii si orientarii spre rezultate, e-solutions este un partener de incredere pentru dezvoltarea de proiecte software nearshore / offshore.

Oferim tehnologie de top si expertiza in dezvoltare si management de proiect la costuri operationale scazute.

Procesul de dezvoltare pe care il folosim urmeaza directii de succes. Acordam aceeasi atentie design-ului, arhitecturii, dezvoltarii si managementului calitatii si suntem capabili sa echilibram raportul acestora in functie de nevoile proiectului.

Managementul programelor si al proiectelor sunt sinergice cu procesul de dezvoltare deoarece noi aspiram sa cream echipe perfect functionale capabile sa sustina intreg efortul de dezvoltare software de care are nevoie afacerea Dumneavoastra.

Putem adapta si configura platforme si solutii software la fel de usor cum putem integra tehnici de management al proiectelor pentru a ne adapta nevoilor Dumneavoastra.

Acestor caracteristici adaugam abilitatile noastre de comunicare, dedicarea in scopul atingerii obiectivelor Dumneavoastra (tehnologice sau de afaceri), pasiunea pentru colaborare, responsabilitatea, empatiea, scalabilitatea efortului depus, conceptul de apartenenta, legaturile culturale stranse si veti obtine acea savoare specifica e-solutions care indeplineste pe deplin nevoile Dumneavoastra de outsourcing.

sus
Technologii si produse utilizate