skip to the main content area of this page
E-SOLUTIONS - Technologii

Solutiile si serviciile noastre


Serviciile noastre principale cuprind consultanta IT, conceperea si dezvoltarea de software, precum si servicii de outsourcing si managementul proiectelor IT. Vasta noastra experienta IT impreuna cu pasiunea noastra pentru cele perfomante si inovative technologii ne-au ajutat ca solutiile noastre IT individuale sa fie dezvoltate mai rapid decat orice alte produse standard prezentate pe piata.

Technologii


Technologii e-solutions pune accent pe utilizarea celor mai noi, inovative, performante tehnologii, ducând o munca de promovare a celor mai bune si adecvate soluţii.

Numai cu cea mai noua technologii inovatia poate fi pusa in valoare, de aceea noi lucram cu cele mai de varf tehnologii si produse, suntem constienti de costurile initiale dar clientul nu trebuie sa uite ca ROI este mai bun si mai sigur cu astfel de investitii.

e-solutions recomanda folosirea urmatoarelor tehnologii, produse, metodologii:
  • Windows Azure, Windows Server System, Hyper-V, Microsoft SQL Server, SCOM Server, Exchange Server, Internet Explorer, Visual Studio, TFS, Sharepoint, Office, Windows 8, .NET Platform, ASP.NET, IIS, WPF, WCF, LINQ, Office, Silverlight, Expression Studio, HTML5
  • Java, JBoss, TomCat, Eclipse, Subversion
  • Oracle, Sun
  • Agile, RUP, TDD, FDD, Scrum, Extreme Programming
  • IBM, HP, Dell, Intel, Fujitsu Siemens, Cisco, Microsoft


sus
Technologii si produse utilizate