skip to the main content area of this page
E-SOLUTIONS - Solutii hardware

Solutiile si serviciile noastre


Serviciile noastre principale cuprind consultanta IT, conceperea si dezvoltarea de software, precum si servicii de outsourcing si managementul proiectelor IT. Vasta noastra experienta IT impreuna cu pasiunea noastra pentru cele perfomante si inovative technologii ne-au ajutat ca solutiile noastre IT individuale sa fie dezvoltate mai rapid decat orice alte produse standard prezentate pe piata.

Hardware


Hardware Infrastructura hardware a unei companii moderne nu inseamna doar calculatoarele si imprimantele din birouri, ci include alaturi de acestea, intr-un mod unitar, sistemul de cablare structurata si curenti slabi, structura de servere si sistemul de comunicatii. Toate acestea reprezinta “pilonul” de sustinere al solutiilor informatice moderne fara de care un management performant nu este posibil si de aceea adoptarea unor platforme robuste, scalabile si flexibile pentru infrastructura hardware este o decizie strategica si o investitie pe termen lung.

e-solutions asigura solutii optime pentru:
  • virtualizare, backup, scenarii de recuperare a datelor in cazul unor "dezastre" soft sau hard
  • scalabilitate si performanta (servere web si baze de date)
  • planificarea, implementarea şi integrarea structurii de comunicaţie a datelor clientului (proiectare sau reproiectare)
  • mentenanţă şi service pentru întreaga infrastructură
  • integrarea optimă cu noile tehnologii Internet pentru reducerea costurilor şi pentru creşterea performanţelor
  • managementul licentelor software


sus
Technologii si produse utilizate