skip to the main content area of this page

Echipa noastra


Succesul nostru - factorul uman si inovatia

Fundamental in tot ceea ce facem este calitatea factorului uman si puterea inovatiei.

Formata dintr-o echipa de tineri profesionişti cu o experienţa de peste 10 ani in domeniul IT, dorinţa noastră este de a inova soluţiile IT utilizând cele mai noi si performante tehnologii.

Punem accent pe valoare si calitate, de aceea toti angajatii nostri sunt absolventi ai unei institutii de invatamant superior in domeniul IT, un criteriu de selectare fiind si certificarile oficiale Microsoft, Oracle, Cisco, Java, PMP, etc. Apreciem si integram rapid in echipa noastra si young professionals, proaspeti absolventi sau in anii terminali, care poseda un "talent nativ" pentru IT. Echipa noastra imbina armonios experienta cu entuziasmul, pasiunea, talentul, dorinta de depasire, de a fi mai buni in fiecare zi.

Inovatia este succesul nostru, de aceea angajatii nostri au acces la cele mai noi carti si reviste de specialitate. Fiecare angajat isi poate alege flexibil timpul in care se va specializa mai departe sau isi va pune in aplicare ideile inovatoare, fara a fi nevoit sa isi sacrifice din timpul personal sau cel de proiect, planificarea riguroasa a proiectelor si muncii fiecarui angajat facand posibil acest lucru.

Pasiunea si entuziasmul sunt esenta succesului nostru, de aceea echipa noastra e formata numai din oameni pasionati de IT, inovatie, technologie si succes. Calitatea deosebita a serviciilor si solutiilor noastre, respectarea datelor de livrare si a conditiilor ne-au facut un partener de incredere in competitiva industrie IT.

Suntem deschisi catre perspective si abordari noi, inovative, credem in confruntarile de idei, credem ca ele pot da nastere unor lucruri de valoare. Suntem constienti de potentialul individual si de personalitatea fiecaruia dintre oamenii nostri, stim ca nu se pot dezvolta decat intr-un mediu deschis, stimulativ, profesional. Stim ca impreuna suntem o echipa redutabila, de succes.


sus
Cum e sa lucrezi la e-solutions

e-solutions pune accent pe echilibrul munca-viata privata. Echipa noastra are o libertate mare in alegerea orelor de lucru si a concediilor, viata privata, gradul de libertate si flexibilitate al programului de lucru al angajatilor fiind primordiale in filosofia noastra.

Pasiunea si entuziasmul sunt esenta succesului nostru, de aceea echipa noastra e formata numai din oameni pasionati de IT, inovatie, technologie si succes.